Bubamara.in koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice i prilagodila sustav oglašavanja. Više o kolačićima pročitajte ovdje   Zatvori
VIKEND AKCIJA>> ne propustite!
INFO SADRŽAJ

Anketa

Jeste li zadovoljni s ponudom internet trgovine Bubamara?

da, jako sam zadovoljan/-a ne, nisam zadovoljan/-a premalo proizvoda u ponudi predugo čekam na dostavu proizvoda

O nama

Bubamara sve za djecu, trgovina dječje opreme i proizvoda za djecu i trudnice, na hrvatskom je tržištu prisutna od 2009. godine. Prva trgovina otvorena je u Varaždinu (centar Supernova), a u kolovozu 2012. godine otvorili smo i drugu trgovinu, u Zagrebu (centar King Cross Jankomir), koja se prostire na čak 1500 m2.


Poslanstvo

Bubamara sve za djecu d.o.o. je specijalizirano poduzeće koje se bavi prodajom proizvoda za djecu i trudnice. U Bubamara trgovinama možete pronaći kvalitetnu opremu, zabavne igračke, dječju odjeću, obuću, proizvode za njegu i hranjenje. Bogat asortiman proizvoda zadovoljit će sve potrebe i želje djece i roditelja, a ljubazno osoblje pomoći Vam i savjetovati Vas prilikom kupnje proizvoda.

Vizija

U ugodnom okruženju, s ljubaznim osobljem i uz široki asortiman kvalitetnih proizvoda (oprema za djecu, odjeća, obuća, igračke, hrana, kozmetika) želimo omogućiti svim kupcima što kraći put do naših proizvoda. Gdje su naši kupci, bit ćemo i mi!

Iz godine u godinu zapošljavamo ljubazno osoblje koje stručnim savjetima pomaže našim kupcima pri odabiru i kupnji odgovarajućih proizvoda. Neprestano se trudimo obogaćivati naš prodajni asortiman kvalitetnim i sigurnim proizvodima koji su u skladu sa svim europskim standardima (briga o medicinskom i pedagoškom razvoju djeteta te željama i zahtjevima kupaca).

Dobrodošli u trgovine Bubamara!
Bubamara - sve za djecu, sreća za male i velike.

Osnovni podaci

Bubamara sve za djecu d.o.o.
Pustodol Začretski 19 a, 49223 Sveti Križ Začretje

Tel: +385 (0)49 658 260
Fax: +385 (0)49 658 270
E-mail: info@buba-mara.eu

Direktor: Janko Volgemut

OIB: 54211176911
Matični broj: 2386054