Bubamara.in koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice i prilagodila sustav oglašavanja. Više o kolačićima pročitajte ovdje   Zatvori
INFO SADRŽAJ

Anketa

Koju autosjedalicu koristite?

FreeOn Kiddy Chicco Concord Maxi Cosi Recaro Peg Perego

O nama

Bubamara sve za djecu d.o.o., trgovina dječje opreme i proizvoda za djecu i trudnice, na hrvatskom je tržištu prisutna od 2009. godine. Prva trgovina otvorena je u Varaždinu (centar Supernova), a u kolovozu 2012. godine otvorili smo i drugu trgovinu, u Zagrebu (centar King Cross Jankomir), koja se prostire na čak 1500 m2. U prosincu 2014. nastavljamo trend širenja na hrvatskom tržištu. Najprije otvaramo trgovinu u Sisku (STC Sisak), a nakon tjedan dana prisutni smo i u Zagrebu Dubrava u Shopping centru Garden Mall. U ožujku 2015. godine dječja trgovina Bubamara svoja vrata otvara i u srcu Slavonije, u Osijeku (STC Osijek). U lipnju 2015. godine otvaramo trgovinu u Zadru (Shopping centar Supernova), a u srpnju 2015. otvorena je i Bubamara u Karlovcu, također u Shopping centru Supernova. Na jesen 2015. nastavljamo s novim otvorenjima. Krajem listopada otvorena je Bubamara u Dubrovniku, a sredinom studenog svoja vrata otvara i Bubamara u Splitu. I u novoj, 2016. godini nastavljamo trend širenja dječjih trgovina Bubamara na hrvatskom tržištu. U ožujku 2016. otvorili smo i 10. Bubamara prodavaonicu na hrvatskom tržištu, u Rijeci, na Vukovarskoj 87 (TC Plodine), a samo nakon mjesec dana, sredinom travnja 2016., otvorena je i Bubamara u Bjelovaru u novom Stop&Shop centru na Južnoj obilaznici 2a. Trenutno je na hrvatskom tržištu prisutno 11. Bubamara trgovina.
 

Poslanstvo
 
Bubamara sve za djecu d.o.o. je specijalizirano poduzeće koje se bavi prodajom proizvoda za djecu i trudnice. U dječjim trgovinama Bubamara možete pronaći kvalitetnu dječju opremu, zabavne igračke, dječju odjeću, obuću, proizvode za njegu i hranjenje. Bogat asortiman proizvoda zadovoljit će sve potrebe i želje djece i roditelja, a ljubazno osoblje pomoći Vam i savjetovati Vas prilikom kupnje proizvoda.
 
Vizija
 
U ugodnom okruženju, s ljubaznim osobljem i uz široki asortiman kvalitetnih proizvoda (oprema za djecu, odjeća, obuća, igračke, hrana, kozmetika) želimo omogućiti svim kupcima što kraći put do naših proizvoda. Gdje su naši kupci, bit ćemo i mi!
 
Iz godine u godinu zapošljavamo ljubazno osoblje koje stručnim savjetima pomaže našim kupcima pri odabiru i kupnji odgovarajućih proizvoda. Neprestano se trudimo obogaćivati naš prodajni asortiman kvalitetnim i sigurnim proizvodima koji su u skladu sa svim europskim standardima (briga o medicinskom i pedagoškom razvoju djeteta te željama i zahtjevima kupaca).
 
Dobro došli u dječje trgovine Bubamara u kojima ćete pronaći sve za djecu na jednom mjestu!
 
Osnovni podaci
 
Bubamara sve za djecu d.o.o.
Pustodol Začretski 19 a, 49223 Sveti Križ Začretje
 
Tel: +385 (0)49 658 260
Fax: +385 (0)49 658 270
 
Direktor: Janko Volgemut
 
OIB: 54211176911
Matični broj: 2386054
Poduzeće je upisano u Sudski registar Republike Hrvatske kod Trgovačkog suda u Zagrebu; MBS: 080657719.